Fisico en AlonsoGiancarlo Fisichella ontkent met klem dat hij niet gelijk behandeld wordt bij Renault. Het seizoen van de Romein is na zijn overwinning in Melbourne een ramp te noemen waardoor er al gauw speculaties kwamen over minderwaardig materiaal en favoritisme van Briatore poulain Alonso. Iets wat Fisico als “extreem frustrerends” omschrijft.

“Mensen die niet in het team zitten weten niet wat er binnenin gebeurt. Ze weten niet hoe hard we allemaal werken om te verbeteren. Ik weet dat ze 100% achter me staan en dat we als team werken.”

Ook technisch directeur Bob Bell ontkent alles.

“Ik kan simpelweg stellen dat we dat niet doen. Het raakt kant noch wal om een rijder vooruit te steken op de andere.”

Bell vermelde ook dat Renault momenteel werkt om de pitstop problemen van Fisichella vorige week te laten verdwijnen door de wagen gemakkelijker te maken voor de rijders. Volgens Bell is Fernando Alonso ook een paar keer in de buurt van een stall gekomen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter