Giancarlo Fisichella heeft laten weten, dat hij ook in 2007 bij Renault wil rijden. Het contract van Fisichella loopt nog ��n jaar, ook daarna hoopt de Italiaan bij het Franse team te kunnen blijven.

” Op dit moment bestaat mijn doel erin, om ook in 2007 voor Renault te rijden. Ik hoop in ieder geval volgend jaar mee te strijden voor de wereldtitel en hopelijk blijf ik gespaard van heel wat tegenslagen die ik in het afgelopen jaar heb gehad.  “

Of hem in 2007 een racezitje gegund zal worden door teambaas Flavio Briatore, is zeer de vraag. De flamboyante Italiaan liet onlangs weten dat Heikki Kovalainen een grote kanshebber is om in 2007 naast de zijde van Fernando Alonso te rijden. Komend seizoen is de jonge Fin de testrijder van het team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!