Fisichella, tweede in de GP van JapanFisichella, tweede in de GP van Japan Renault-baas Pat Symonds verdedigd Giancarlo Fisichella nadat Raikkonen hem de overwinning afsnoepte in de GP van Japan.

Hij heeft nooit zijn banden kunnen sparen, terwijl Alonso en Kimi die luxe wel hadden doordat ze werden opgehouden door tragere wagens. Raikkonen, die 17e startte, passeerde Fisichella die vertrok van een veel comfortabelere derde plaats op de stratgrid.

Had Fisichella volgehouden tot op het einde, zou Renault in het constructeurskampioenschap nu zes punten meer gehad hebben dan McLaren, i.p.v. nu maar twee.” Het was pijnlijk om te zien hoe Giancarlo werd ingehaald in de laatste ronde, maar we weten dat hij alles heeft gegeven,” zei Symonds.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter