De invalidenboeg begint terug stilaan leeg te lopen, Rubens moet het een weekje kalm aandoen, Ralf Schumacher schreeuwt al van de daken dat hij in de Verenigde Staten present zal zijn en dan blijft er nog eentje over, Ralph Firman, deze is vandaag aan het werk gegaan op Silverstone.

Ralph Firman heeft twee Grote Prijzen verstek moeten laten, de Brit kreeg in Hongarije een harde klap te verwerken toen hij hard in de bandenmuur crashte.
Normaal zou Firman deel genomen hebben aan de Italiaanse Grote Prijs, maar door een probleem aan het binnenoor mocht hij niet deelnemen.

De 28-jarige Brit is vandaag begonnen aan een twee dagen durende test voor het team van Eddie Jordan, dit alles is ter voorbereiding van de Amerikaanse Grote Prijs.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter