Gisteren was de Ferrari van Schumacher wederom het snelst in Jerez. Ook de voorbije dagen was het Michael die de te kloppen chrono op zijn naam schreef.

Ferrari heeft tijdens de tests vooral gewerkt aan de verschillende afstellingen en aan de banden. Schumacher nam gisteren 96 rondjes voor zijn rekening achter het stuur van de F2003-GA.

Ondertussen ging Luca Badoer verder in Fiorano met het evalueren van elektronische componenten voor de GA. De Italiaan deed ook de ‘shakedowns’ met de 2 wagens die volgende week in Amerika zullen worden gebruikt.

Badoer klopte in totaal 28 rondjes waarvan 6 op het korte gedeelte van het circuit. Zijn beste tijd was 58″700. Het testen in Fiorano gaat vandaag verder.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter