Om 11 uur lanceert Ferrari de wagen die hen in 2004 succes moet brengen. De onthulling heeft plaats in het hoofdkwartier in Maranello. Volgens Jean Todt ziet de wagen er helemaal anders uit dan die van 2003, vooral de neus is volgens de kleine Fransman onder handen genomen.

Voor het eerst in jaren zet Ferrari z’n nieuwe wagen al vanaf de seizoensstart in. Vorig jaar had Ferrari topman Luca di Montezemolo al z’n twijfels geuit omtrend het inzetten van de nieuwe wagens vanaf de eerste Europese race.

Williams lanceerde z’n nieuwe wagen begin dit jaar, en McLaren is volop bezig om de MP4-19 strijdklaar te krijgen. Het is nog even wachten voor we te zien krijgen wat de jongens uit Itali� dit jaar bedacht hebben.
Moet het nog gezegd worden dat F1pits u zo snel mogelijk op de hoogte brengt van de ontwikkelingen in Maranello.

Je kan vanaf 11uur de launch van Ferrari live meemaken via de Ferrari World website.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter