Rond de afgelopen Grand Prix op Silverstone strooiden diverse media met het bericht dat het 17-jarige toptalent in beeld is bij Ferrari om als opvolger van Kimi Raikkonen te worden getekend.

Daarvoor zouden de Italianen wel met Red Bull in conclaaf moeten gaan om zijn contract uit te kopen. Momenteel heeft Red Bull Verstappen niet veel te bieden, tenzij er een andere motorenleverancier achter de auto’s wordt gelepeld. En frappant genoeg kwam het sportwagenmerk ook voorbij drijven als mogelijke vervanger van Renault.

Maar Jos Verstappen vind het veel te vroeg voor Ferrari. De oud-Formule 1 coureur wijst er ook nog fijntjes op hoe het contract met Red Bull in elkaar zit. We zitten bij Scuderia Toro Rosso gewoon goed. Ik denk dat het goed is voor Max zijn ontwikkeling om hier nog een jaar te doen. Hij moet groeien en hij moet ervaring krijgen.

Sowieso hebben we een langdurig contract met Red Bull., zo onthulde Verstappen senior bij Sport1.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!