Ferrari heeft op zijn site hard uitgehaald naar Williams, de Britse renstal gaf als eerste team geen toestemming aan Michael Schumacher om een dag te testen met de F60. Ondertussen zijn ook de Red Bull-teams tegen de test van de 40- jarige Duitser met de F60 als voorbereiding op de Europese Grand Prix in Valencia.

Om de test te kunnen laten doorgaan van de zevenvoudig wereldkampioen met de F60 is de unanieme toestemming van alle teams nodig en die heeft Ferrari in dit geval niet. Ferrari reageert furieus tegenover Williams, het eerste team dat de test tegen hield.

Op de officiële website van de Scuderia staat te lezen: Raad eens wie er tegen een test van Schumacher met de F60 is? Een team dat al jaren niets meer heeft gewonnen en dat zich geen enkele kans laat ontnemen om zich onsprortief op te stellen. Om even iets recht te zetten, Ferrari had Scuderia Toro Rosso wel degelijk toestemming gegeven om met Alguersuari te gaan testen. Toen wees iemand anders blijkbaar ook al naar de precieze voorschriften uit de reglementen.