McLaren snoept regelmatig iemand weg uit een belangrijk team. Ditmaal is dat niet anders want McLaren maakte bekend dat ze Nick Tombazis aangeworven hebben. Nick was ��n van de verantwoordelijken uit de aerodynamica-afdeling bij Ferrari.

Nick zal aan de slag gaan naast Peter Prodromou die de aerodynamica-afdeling bij McLaren leidt. Hij doet dit evenwel niet meteen want eerst moet Tombazis zijn legerdienst in Griekenland afwerken, wat nog 6 maanden duurt.

Teammanager Martin Whitmarsh was tevreden:

“We zijn heel blij dat we opnieuw een goeie kracht in ons team mogen verwelkomen en zo het volledige team versterken. We geloven dat deze versterking past in het kader van de verdere evolutie van ons team.”

De geruchten deden al een tijdje de ronde dat Tombazis ging vertrekken bij Ferrari. Het was echter wel een verrassing dat hij naar McLaren overstapte, velen dachten dat hij zou terugkeren naar Renault.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter