Rijdt Fernando Alonso volgende jaar nog in de Formule 1?

Na zijn hoopgevende debuut in de 500 mijl van Indianapolis, heeft men de verwachting gekoesterd dat Fernando Alonso een overstap zal maken naar de top van de Amerikaanse racerij.

De frustraties over het uitblijven van een competitieve McLaren drijven Fernando Alonso wellicht naar de uitgang van de Formule 1.

Zeker na zijn winst in de 24 uren van Le Mans met Toyota, zou de Spanjaard zich met tegenzin in de MCL33 laten zakken.

Zak Brown, de CEO van McLaren, erkent dat. Als we competitiever waren, zou hij zeker bij McLaren blijven., zegt Brown tegen de Indy Star.

In zijn jacht op de Triple Crown of Motorsport lijkt een overstap naar de IndyCar het meest voor de hand te liggen.

Andretti Autosport-teambaas Michael Andretti gaf de coureur van McLaren nu een deadline om zijn eventuele overstap naar de IndyCar te beslissen.

Persoonlijk, zou ik Fernando graag willen hebben, omdat hij een genot was om mee te werken. We hadden veel plezier tijdens de Indy en ik denk dat we ook veel plezier hebben als we het een jaar lang doen., zo sprak de oud-coureur zijn wens uit.

Andretti onthulde dat een deadline voor McLaren en/of Alonso rond de IndyCar-race is in Pocono, die op 19 augustus gereden wordt. Dan kan Andretti Autosport nog een competitief pakket voor de Spanjaard neerzetten.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!