Met trots kunnen we jullie mededelen dat ‘F1Pits.net’ gaat verhuizen naar ‘GPPits.net’. Deze verhuizing bleek noodzakelijk toen duidelijk werd dat een aantal betrokken partijen niet volledig mee wilde werken aan de groei en ontwikkeling van de huidige website.

Om de toekomst van ‘de Pits’ te waarborgen zijn we genoodzaakt te verhuizen, om jullie zo ook in de toekomst van een goed informatie en discussieplatform te kunnen voorzien. We verzekeren jullie dat het forum en de website in exact hetzelfde format zal worden aangeboden zoals jullie van ons gewend zijn. Sterker nog, deze ontwikkeling stelt ons in staat om nog meer te investeren in de website en zo de gebruikersbeleving te verbeteren.

Onze vijfkoppige redactie barst van de goede ideeën om de website verder te ontwikkelen, denk aan een ‘twitter feed’ van de bekende F1 prominenten, een uitbreiding van onze activiteiten op ‘sociale media’ en het opzetten van een ‘fotodatabase’. Hiernaast zullen de laatste nieuwtjes, de opinies en eigenzinnige magazine artikels niet ontbreken. De lancering van de managersgame F1Teamboss is tevens een voorbeeld van de nieuwe ontwikkelingen, die momenteel aan de orde zijn om de complete ‘Pits’ beleving te creëren.

Wij zijn erg trots op en blij met de achterban en support die ‘De Pits’ geniet, hiervoor willen we jullie bedanken. Mede voor jullie hebben wij deze verhuizing ingezet om er zeker van te zijn dat jullie geen slachtoffer worden van bureaucratisch geneuzel.

Daarom willen we jullie bij voorbaat bedanken voor jullie steun en nodigen we jullie uit om van ons nieuwe adres GPPits.net jullie nieuwe digitale thuis te maken.

Met een vriendelijke groet en veel plezier toegewenst,

Peter Gloudemans, Edwin Scholten, Franky Rein, Jeroen Scholte en Blaise van de Griend