Warsteiner verwende journalisten
Warsteiner, sponsor van McLaren, bood de F1 journalisten dit weekend een voorsmaakje aan van hun nieuwste creaties:
Warsteiner Premium Lemon (60% Warsteiner en 40% citroen) en
Warsteiner Premium Cola (Voor de handigheid ook 60% Warsteiner en 40% cola).
Iedereen die zich in het Team Communicatie centrum bevond mocht gratis de nieuwe bieren uit proberen. Wie ook is wil proeven moet ze wel in Duitsland gaan kopen.

NASCAR ster op bezoek bij BAR
Kurt Busch, NASCAR piloot maar geen familie van, was dit weekend te gast bij BAR. Hij ontmoette de beide BAR rijders nadat hij op bezoek ging op de Moto GP in Assen.
Busch won 3 NASCAR races dit seizoen, en staat zesdes in het kampioenschap.

Lisa Dennis schrijft
Lisa Dennis, de vrouw van Ron, brengt volgende maand 2 boeken uit. De originele titels “Mac” en “Lauren” richten zich op jonge mensen die ge�nteresseerd zijn in het motorsportwereldje. De boeken waren eerder al in hardback versie te vinden, maar nu zijn ze ook als paperback verkrijgbaar.
Momenteel is ze veel terug te vinden in de paddock, ze is opzoek naar nieuwe verhalen voor een boek dat later dit jaar zou moeten uitkomen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter