Sinds Januari houdt onze commerciele partner GPworld uit Rijsbergen, bekend van het complete assortiment Racing Merchandise van F1 tot rally en MotoGP, een dagelijkse blog bij waarin de nieuwe en nieuw verwachte artikelen in worden vermeld. Het is de aard van de verzamelaar om alles van te voren te weten! zegt eigenaar Danny de Heer. Dus een ideale manier om mensen dagelijks te voorzien van alle nieuwe ontwikkelen, aankondigingen, sneak previews en gewoon om te melden wat er toegevoegd is aan het assortiment.

Afgelopen februari opende GPworld de nieuwe winkel in Breda-Rijsbergen; een ruimer en mooier pand, dat makkelijk te bereiken is en voldoende gratis parkeergelegenheid is te vinden. In de winkel kan de racing merchandise gekocht worden, maar ook via internet kan via de webshop gemakkelijk een bestelling worden geplaatst.

Slechts een klein half uur vanaf Antwerpen is het makkelijk bereikbaar. In Belgie wordt het steeds moeilijker om winkels te vinden die merchandise kunnen leveren. Degene die nog bestaan zijn ontzettend duur omdat ze in Belgie een andere marge berekening hanteren. In Nederland is er meer concurrentie en zijn de prijzen daardoor ook een stuk scherper. Het loont al heel snel voor Belgische klanten om af te reizen naar Rijsbergen, ongeveer een derde deel van onze klanten komt dan ook vanuit Belgie, aldus Danny de Heer.

Check de weblog van GPworld op: http://gpworldnews.blogspot.com en bezoek de website/webshop van deze ‘snelle winkel’ op www.gpworld.be