Londen kan deze zomer de Formule1 over de vloer krijgen. Het bedrijf van Bernie Ecclestone is hard aan het werk om een demonstratie te houden op Regent Street.

“Er is veel kans dat het voor elkaar komt. We werken er in ieder geval aan.”

Vertelde de kleine autosportmogol.

BAR baas David Richards denkt dat dit een goed idee is om meer aandacht te vestigen op de sport.

“Ik steun het idee om F1 wagens te laten rijden in het centrum van Londen. Zo kan het publiek de wagens van dichtbij zien, en is er een betere achtergrond dan Regent Street? Het is een geweldige mogelijkheid om de sport te promoten.”

Ecclestone is geen fan van het circuit van Silverstone, en toen de BBC vroeg of hij de GP van Groot-Brittanni� wou verplaatsen naar een stratencircuit in Londen, antwoordde hij:

“Alles is mogelijk”

.

Het is nog lang niet zeker dat er ooit een F1 Grand Prix zal gereden worden op de straten van Londen, maar waarschijnlijk wil Ecclestone met de demonstratie de Britse regering onder druk zetten om meer te investeren in de Britse GP.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter