Panis sluit de eerste vrije training van vandaag af als snelste. Tweede plaats voor Trulli, hij is weliswaar 0.8 sec sneller dan Alonso (10e, maar 4 ronden gereden) maar staat wel bijna 0.7 sec achter Panis. Zesde plaats voor Webber, bijna 2 sec sneller dan Wilson (18e, maar 5 ronden gereden.) Achtste Coulthard, voor een keer 0.7 sec sneller dan Raikk�nen (11e.) Frentzen op twaalf, met 1 sec sneller dan Heidfeld (17e.) Button is wederom sneller dan Villeneuve, het is maar een kleine 0.1 sec, maar toch Jacques. Zij staan voorlopig 13e en 14e. Verstappen, tegen verwachting in in de extra vrije training van vanmorgen sneller dan drie Jordans, nu toch weer voorlaatste.
De volgende vrije training zal ongetwijfeld een ander beeld geven.
Kiesa werd tijdens deze sessie niet op de baan gezien, zeker het feest aan het voorbereiden naar aanleiding van de 300e F1 start van Minardi dit weekend…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter