Minstens 6000 autosportfans die een ticket hebben gekocht voor de Grand Prix van België in Spa-Francorchamps zijn hun ticket kwijt. Dat zou de schuld zijn van het Nederlandse bedrijf dat de tickets verkocht. Dit melden oa. de Belgische kranten, de Stentor en het onlinemagazine HLN.be.

Volgens de berichten staat het bedrijf The Ticket Enterprise dat kaartjes online verkocht, voor een faillissement. De directie van het bedrijf is sinds een week geheel onbereikbaar en ook de website zou niet meer functioneren.

Dat laatst klopt dus niet. Ondergetekende kon de site vinden en openen. Daarbij koopt men de tickets helemaal niet op deze site, maar wordt je doorgelinkt naar andere sites die ook allemaal nog werken.

Maar de Belgische organisator van het evenement en de afdeling van de Nederlandse politie die zich met internetoplichting bezig houd, zouden niet in contact kunnen komen met het bedrijf.

De kranten berichten dat de Nederlandse politie nog niet kan zeggen of het bedrijf strafrechtelijke fouten heeft begaan. De prijzen voor een kaartje voor de Formule 1-race liggen tussen de 130 en 550 euro. The Ticket Enterprise opereert wereldwijd voor autosportevenementen en werkt sinds vijf jaar samen met Francorchamps, tot dit jaar altijd zonder problemen.

Heb jij als fan je kaarten bij dit bedrijf besteld en ben je misschien gedupeerd? Meld je aan op ons forum en laat aan ons je verhaal weten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.