Er gingen vandaag geruchten de ronde op twitter dat het Tony Fernandes het Caterham F1 Team had stilgelegd en dat het team niet zou komen opdagen voor de Grand Prix van Oostenrijk. Het team zit namelijk in moeilijke papieren en zou de interesse zijn verloren van teameigenaar Tony Fernandes, die zich nu zou richten op een voetbalploeg in Engeland die volgend jaar zal promoveren naar eerste klasse, Fernandes zou zelfs het team te koop hebben staan.

Daarbovenop komt nog eens het feit dat rivaal Marussia in Monaco punten gepakt heeft en het team waarschijlijk geen kans meer gaat krijgen om dat gat dicht te rijden. Er gingen eerder dit jaar al geruchten op dat het team nog geld moet aan Renault voor de power units en dat Red Bull Racing ook nog zit te wachten op geld voor haar versnellingsbakken.

Toch lijkt Tony Fernandes vastbesloten om nog de stekker er nog niet uit te trekken, op twitter laat de beste man weten dat er niets aan zijn van de geruchten en dat het team gewoon zal verschijnen in Oostenrijk.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!