Gisteren vergaderde alle Formule1 teams behalve een, u mag raden welk, in de buurt van Londen om de plannen van de GPWC te bespreken. Maar Eddie Jordan is niet overtuigd en zegt zelfs dat Bernie Ecclestone het enige “realistische” voorstel op tafel heeft liggen.

“De priv�-teams komen in grote moeilijkheden als ze denken dat de constructeurs hen gaan helpen.”
Jordan ging zelfs verder en zei dat Ecclestone een moeilijk man was, maar dat hij steeds uitkeek naar de priv�-teams. “Als een peetoom”.

Midland, Sauber en Red Bull ondertekenden na afloop van de vergadering de nieuwe mededeling van de GPWC niet, maar beloofden een antwoord na consultatie. Minardi ondertekende de nota wel.

Eddie Jordan verkocht eerder dit jaar zijn team aan Midland en heeft dus voor alle duidelijkheid geen of zeer weinig zeggenschap meer in het dagelijks bestuur van het team. Dit is dus niet de mening van het Jordan team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *