Met nog drie races te gaan in het kampioenschap, begint de spanning toe te nemen rond het feit wie er dit jaar met de kampioenstitel mag pronken.
Momenteel is het een nek aan nek race in het kampioenschap, Michael Schumacher heeft de leiding in het kampioenschap met 72 punten, Montoya is tweede met 71 punten en de derde in het kampioenschap is Kimi R�ikk�nen met 70 punten.

Spannender kan bijna niet, iedereen heeft zo zijn eigen favoriet die hij aanstipt als de winnaar.
Velen zijn er wel van overtuigd dat Schumacher het kroontje geen zesde keer zal dragen, in de paddock hoor je vooral de naam van de Colombiaan weerklinken als de opvolger van Schumacher.

Ook Ecclestone laat zich deze keer in voor een pronostiek, hij heeft de jonge Fin aangeduid als de komende wereldkampioen.

Bernie Ecclestone:

“Ik ben waarschijnlijk de grootste supporter van Montoya en zoals iedereen weet ook van Michael.

Montoya kan zowel fantastisch zijn als niet, R�ikk�nen is meer consistent, dus ik denk dat je je geld best op hem kan zetten.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter