Bernie Ecclestone heeft zich in de Telegraaf lovend uitgelaten over Max Verstappen.

De entree van Max is ontzettend goed geweest voor de Formule 1, aldus Bernie Ecclestone in de Telegraaf. Hij is snel, maar tevens een jongen met karakter. Op en naast de baan. Dat spreekt tot de verbeelding. Momenteel hebben de meeste topteams hem in het vizier en staat hij hoog op allerlei lijstjes voor het geval er ergens een stoeltje vrijkomt. Ik verwacht grote dingen van Max in de toekomst, maar uiteindelijk is ook hij afhankelijk van de omstandigheden.

Met de omstandigheden duidt Ecclestone op de toekomst van Red Bull die momenteel ongewis is. Zowel Red Bull als Toro Rosso beschikken nog niet over motoren voor volgend seizoen. Mateschitz dreigt zich ondertussen terug te trekken als zijn team geen competitieve motoren krijgen. Ecclestone hierover:
Ik wil ze echt niet kwijt. Dieter Mateschitz meent het echt als hij zegt dat hij ermee stopt als deze situatie niet op een goede manier wordt opgelost. Red Bull wil de best mogelijke motoren, om competitief te zijn, maar Mercedes en Ferrari stellen zich terughoudend op. Het is geen ideale situatie, dus Mateschitz moet geduld hebben.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter