Bernie Ecclestone heeft toegegeven wel belangstelling te hebben om de commerciële rechten voor de Formule 1 terug te kopen. De Brit beheert de rechten momenteel als afgevaardigde van rechtenhouder CVC Capital, terwijl hij zelf nog een klein percentage [circa 10%] van de rechten zelf bezit.

Om te voorkomen dat NewsCorp de boel overneemt zou Ecclestone zich zelf in de strijd kunnen mengen. Maar de oude baas is niet van plan om de vraagprijs van CVC te betalen.

Ik koop niet voor het bedrag waarvoor CVC het zou willen verkopen. Maar ik kan zeker het bedrag dat NewsCorp op tafel wil leggen betalen

Ecclestone zou eerder gezegd hebben dat de rechten 6 tot 7 miljard dollar waard zijn, maar dat ontkende de 81-jarige Brit. Dat heb ik nooit verkondigd. Dat is misschien wel geschreven, maar dan ben ik ten onrechte geciteerd. Een echte heer spreekt nooit over geld of over gisteravond

Dat laatste klopt misschien niet, want in een interview met USA Today werd een soortgelijk bedrag aangegeven! Maar hij werd inderdaad niet [direct] geciteerd…Die oude sluwe vos!