Deze week brengt EMI een prachtige dubbel DVD uit van Ayrton Senna naar aanleiding van het overlijden van Senna, nu bijna 10 jaar geleden.  De DVD zal verkrijgbaar zijn in de betere platenzaak, boekenhandel en mogelijk ook in grootwarenhuizen.  De offici�le internationale voorstelling van de DVD zal gebeuren in Imola op 25 april, enkele dagen voor Ayrton Senna 10 jaar geleden dodelijk verongelukte tijdens de GP van San Marino.

Op de eerste DVD kan je kijken naar �The right way to win� , want ook 10 jaar na zijn dood blijft hij een held.  Getuigenissen van Alain Prost, Damon Hill, Bernie Ecclestone, … over hun bewondering, hun vriendschap … met Ayrton Senna.  Verder kan je nog kijken naar een een reportage over Senna in het dagelijkse leven met vrienden op het strand in Brazili�.  Een bijdrage over de Senna Foundation, zijn eerste F1 test, foto�s, … sluiten de eerste DVD af.

Op de tweede DVD kan je kijken naar een 52 min durende film �Racing is in my blood�.  Senna startte zijn carri�re in de karting en werd nadien drie keer wereldkampioen Formule 1.  Om het geheel af te sluiten nog een blik op zijn talrijke pole�s, zijn snelste rondes, zijn zeges.

Een uniek collectors item dat niet mag ontbreken in je collectie.

Richtprijs 30 �.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter