Ook in de DTM zijn ze al druk bezig voor komend seizoen. Zo ook bij Opel. Hoewel 2005 het laatste jaar in de DTM zal zijn voor het merk, betekent dat nog niet dat ze voor spek en bonen willen meerijden. Met een doorontwikkeling van de Opel Vectra GTS V8 werd er drie dagen lang getest op het circuit van Vallelunga, Itali�. Twee coureurs kropen daarbij achter het stuur, de Zwitser Marcel F�ssler en de Duitser Manuel Reuter.

F�ssler was tevreden met de nieuwe wagen:

“De nieuwe wagen voelt goed aan. Het is echter nog te vroeg om er gedetailleerde uitspraken over te doen.” Reuter valt hem bij: “De door ons verzamelde gegevens zullen ons zeker verder brengen. We gaan in ieder geval met een goed gevoel de feestdagen in.”

Waar het team dit jaar nog met zes nieuwe wagens aan de start kwam, daar zal het team volgend jaar met slechts vier nieuwe wagens verschijnen. Naast Reuter en F�ssler mogen ook Aiello en Frentzen zich gelukkig prijzen met de verlenging van hun contract. Dumbreck en Scheider zullen op zoek moeten naar een ander team of ze zullen genoegen moeten nemen met een wagen van het afgelopen jaar, een zogenaamde Vorjahreswagen. Ook Jeroen Bleekemolen hoopt nog in aanmerking te komen voor zo’n wagen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter