Als heel Nederland zijn vingers kruist kan het dit seizoen supporteren voor twee Nederlanders tijdens F1 GP’s. Christijan Albers was al bevestigd als rijder bij Minardi, maar nu zou Robert Doornbos zeer dicht bij een Jordan zitje staan.

“Ik ben klaar voor de Formule1.” Zei Doornbos vandaag, maar hoe zien zijn kansen er dan uit? “Het ziet er zeer goed uit.”

Hij gaf toe dat Jordan aan hem vroeg om een grote sponsor mee te brengen, maar hij ziet kansen in het feit dat Jordan vanaf dit seizoen met Toyota motoren zal rijden.

 

“Veel mensen binnen het team denken dat we mee kunnen vechten voor punten en vooruitgang gaan boeken.”

Als de vroegere vrijdagtester van Jordan promoveert naar een racerijder dan zouden er voor het eerst sinds 1952 twee Nederlanders op een F1 grid staan. Toen deden zowel Jan Flinterman en Dries van de Lof hun best in de Koninginneklasse van de autosport.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *