“Het gaat de goede kant op.”

Dat is wat je te horen krijgt als je Harrie Muermans, voorman van het gelijknamige bedrijf en sponsor van Robert Doornbos vraagt hoe het nu zit tussen Doornbos en Jordan.

Het commentaar van Robert Doornbos is zo mogelijk nog holler:

”  De onderhandelingen verlopen goed, maar er staat nog niets vast “

Zelf hoopt Doornbos in de loop van de maand januari duidelijkheid te krijgen over zijn kansen bij Jordan, dat volgend seizoen een sprong(etje) voorwaarts hoopt te maken met de Toyota motor achterin.

 

“We zijn nog steeds in gesprek en ik heb regelmatig contact met de technici bij Jordan, ook over de uitwerking van de gegevens die we bij onze laatste test op Jerez hebben verzameld. Alle deadlines zijn gehaald, de auto is op tijd klaar om m�t de Toyota-motor te worden getest.”

Met Albers bevestigd bij Minardi, en Doornbos een kandidaat-rijder bij Jordan, is er opnieuw een mogelijkheid om een Double-Dutch in de Formule 1 te krijgen, een term die Huub Rothengatter, manager van Jos Verstappen, graag in de mond nam. Het zal dan wel een Double Dutch z�nder Verstappen zijn. Een bittere pil?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter