Er zijn nog slechts 3 teams die hun nieuwe wagen voor de eerste keer moeten uitproberen. Zowel Red Bull, Jordan en Minardi hebben enkel nog maar getest met hun oude wagens. Volgende week mogen we Jordan van dat lijstje schrappen.

Het zal dan een aangepaste versie van de wagen van vorig jaar, de EJ14, uitproberen met hun nieuwe Toyota motor. Dat zal volgende week gebeuren tijdens een test op Silverstone, tot nu toe geen nieuw nieuws.

Tot dusver was er nog niet bekend wie er voor het team zou testen, maar GP2005 heeft kunnen bevestigen dat de Mexicaan Mario Dominguez aan de test zal deelnemen. Dinsdag gaat de Mexicaan in het hoofdkwartier van Jordan zijn zitje passen, en hij zal dan woensdag achter het stuur kruipen.

Dominguez heeft nog wel geen contract vast, al zouden de onderhandelingen voor een zitje bij het team nog bezig zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter