E�n week nadat kijkend Vlaanderen de ontknoping van het Europees Kampioenschap Rally live kon meemaken op Canvas in “Sportpaleis” biedt Canvas u nog meer autosport.

Aanstaande zondag 23 november omstreeks 16.00 u kan u namelijk naar een 20 minuten durende reportage kijken over de carriere van Patrick Snijers.  Snijers viert dit jaar zijn zilveren jubileum in de autosport en dat laat Canvas niet zomaar voorbij gaan.

Aan de hand van archief beelden van eind jaren 70 tot en met de Condroz van vorige maakte Sammy Neyrinck een mooi werkstuk over “de lange van Alken”.  Uiteraard komt Patrick Snijers zelf aan het woord maar ook zijn strijdmakkers van toen.  Samen met Robert Droogmans en Marc Duez was hij ��n van de musketiers !  Robert Droogmans, Marc Duez, vader Willy Snijers en natuurlijk zijn jarenlange co-rijder Dany Colebunders.  Allemaal komen ze aan het woord.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter