Ferrari-president Luca Di Montezemolo heeft Rubens Barrichello bedankt voor zijn jarenlange bijdrage aan het team. De Braziliaan rijdt sinds 2000 voor de Scuderia en kon negen keer zegevieren.

Di Montezemolo: ” We hebben Rubens een meerderjarig contract aangeboden, maar we hadden ook de mogelijkheid een bestaande optie in een contract die we hebben met Felipe Massa, uit te voeren. Massa is een jonge rijder maar heeft toch al voldoende ervaring. We hebben hem al op het oog sinds 2001. “

” Ik wil Rubens bedanken voor zijn jarenlange bijdrage aan het team. Mede door hem wonnen we de voorbije vijf jaar het constructeurskampioenschap. Ik verwacht van hem en iedereen van het team en van onze technische partners en in het bijzonder Bridgestone, volledige concentratie en inzet om nog dit seizoen successen te boeken. “ aldus Di Montezemolo.

Verwacht wordt dat Barrichello volgend seizoen voor BAR-Honda zal rijden maar daarover is nog niks officieel.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!