Virgin GP – coureur Lucas di Grassi is teleurgesteld dat hij de eerste vrije training op het circuit van Singapore moet missen. Di Grassi moet zijn auto afstaan aan de Belg Jerome D’Ambrosio. De volgende vier Grand-Prix in Japan, Korea, Brazilie, en Abu Dhabi zal de 25-jarige Braziliaan zijn stoeltje eveneens af moeten staan.

Het is de eerste keer dat ik hier in Singapore ben. Ik baal ervan dat ik de eerste vrije training moet missen, het circuit is namelijk één van de moeilijkste van de kalender. Maar het is een beslissing geweest van het team gebaseerd op financiële gronden om mijn niet te laten rijden. Ik moet het respecteren. Het zal niet makkelijk worden, de balans en juiste afstelling vinden van de auto wordt moeilijker. Ik ga mijn best doen om in de tweede vrije training de verloren tijd zoveel mogelijk goed te maken.

Di Grassi staat onder druk bij Virgin, volgens geruchten moet hij stoeltje volgend jaar afstaan als Jerome D’Ambrosio 5 miljoen Dollar aan sponsorgeld bij elkaar kan krijgen.