Pirelli heeft Lucas di Grassi en Jaime Alguersuari aangesteld als testrijders. Pirelli heeft voor dit seizoen vier tests vastgelegd die verdeeld zullen worden over de beide coureurs.

Jaime Alguersuari die vorig seizoen aan de kant werd geschoven is blij dat hij op deze manier kilometers kan blijven maken. Ik ben erg blij met deze fantastische kans. Vorige week was ik jarig en werd ik 22 jaar oud en Pirelli geeft mij nu het mooiste cadeau dat ik kon krijgen. Ik kan niet wachten totdat ik mag beginnen met deze belangrijke en uitdagende taak om de banden van Pirelli verder te ontwikkelen voor de toekomst en daar kijk ik erg naar uit. Ik ben blij dat ik weer in een Formule 1 auto kan stappen.

Voor Lucas di Grassi is het niet de eerste keer dat hij mag testen voor de Italiaanse bandenfabrikant. Ik ben erg blij dat ik weer mag testen voor Pirelli na een succesvolle eerste samenwerking vorig jaar. We hebben vorig jaar veel geleerd van de samenwerking en het is goed dat we die samenwerking nu kunnen voortzetten. Dit is voor mij een goede kans om door te gaan met het goede werk van vorig jaar.

De bevestiging van beide mannen zal komende weken naar buiten worden gebracht door Pirelli.