Ron Dennis waarschuwt Kimi R�ikk�nen om niet verleid te worden om over te stappen naar een ander team eind volgend seizoen.

Kimi R�ikk�nen moet lijdzaam toezien dat zijn team hem al bijna twee kansen heeft afgenomen op een wereldtitel, de eerste was in 2003, in het eindklassement had Michael Schumacher een voorsprong van twee punten.
Ook dit jaar zou de onbetrouwbaarheid van de McLaren de Fin een titel kunnen kosten.
right
Ron Dennis weet ook dat de geruchtenmolen rond Kimi en Ferrari op volle toeren draait, de McLaren weet ook dat de verleiding groot zou kunnen zijn voor Kimi om over te stappen naar Ferrari vanwege de betrouwbaarheid.
Maar Ron weet ook dat hij niets kan doen als Kimi zijn contract eind 2007 afloopt.

Ron Dennis: ” Het is zijn beslissing, aan het einde van de dag is het de piloot die beslist waar hij heen gaat.
Ik heb nog piloten gekend die steeds overstapten en slechter uitkwamen.
Chris Amon is daar het beste voorbeeld van, hij was steeds op het slechte moment op de slechte plaats.

Als Kimi bij McLaren blijft zal hij zeker races winnen en kampioenschappen. Denk je misschien dat we houden van de onbetrouwbaarheid en de �failures? Zeker niet.
We pushen echt hard en we halen in.”

Kimi naar Ferrari?
Waar er rook is er meestal ook vuur…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter