De focus van Caterham ligt al nadrukkelijk op 2014. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het team tot dusver dit seizoen geen hoge ogen gooit, en men Marussia voor moet laten gaan. Dat zegt Heikki Kovalainen tegen de reporter van Turun Sanomat.

De auto is in de basis hetzelfde als de wagen van vorig jaar. De monocoque is onveranderd, alleen de aerodynamica is aangepast.

Men probeert met zo min mogelijk arbeid toch in de top tien te eindigen, maar de meeste aandacht gaat al uit naar volgend jaar. De nieuwe wagen is al in ontwikkeling., waarmee Kovalainen per ongeluk verklapt [?] waarom hij opnieuw is ingehuurd door het Maleisische renstal.

Immers heeft de Fin een jarenlange ervaring, in tegenstelling tot Pic en GvdG. Het team van Caterham probeert dit jaar met zo min mogelijk inspanningen zo goed mogelijk door te komen, terwijl men naar blijkt Heikki Kovalainen heeft ingehuurd om zich vooral bezig te houden met de auto van 2014. Waarom weet de man immers dat de auto voor 2014 ver gevorderd zou zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published.