In de Formule 2 podcast Road to F1 laat Nyck de Vries weten voorlopig nog niet naar de Formule 1 te kijken. De Vries gaat in de leiding in het Formule 2-kampioenschap en wil zich voorlopig daar op richten.

De Vries: Ik richt me op het nu, dat is de Formule 2. In de Formule 1 is bovendien zoveel gaande, dat dingen snel kunnen veranderen, maar je weet maar nooit. Nu gaat het er vooral om dat we dit jaar nog zoveel mogelijk races winnen en op die manier de klus klaren, en dan zien we wel wat daaruit voortkomt en of er zich bepaalde deuren openen. Het is echter niet mogelijk om de toekomst te voorspellen, zeker ook omdat ik niet alles zelf in de hand heb. Ik moet me er daarom vooral niet te druk om maken.

Ik zou het absoluut geweldig vinden om deel uit te maken van die gekte, dat ga ik niet ontkennen. Maar zoals ik al zei, het is op dit moment nog zinloos om daarover na te denken. Ik leef liever in het moment.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter