Het is ondertussen al drie jaar geleden dat Alex Zanardi een zwaar ongeval meemaakte, het ongeval koste de ex-Formule 1 piloot zijn beide benen. Iedereen zal zich de beelden nog herinneren van de crash op de Lauszitsring in Duitsland.

Op dit moment is Zanardi weer aan het racen, Alex heeft bijna een compleet seizoen achter de rug in de ETCC (European Touring Car Championship). Hij rijdt met een aangepaste BMW.
In het ETCC staat hij als 17de in het klassement genoteerd.

De Ex-Lotus, Jordan en Williams piloot heeft ondertussen een boek uitgebracht genaamd �My Story�. In het boek staat te lezen dat Alex enkele vernederingen te verwerken had.

Alex Zanardi:

“Het is compleet geschift dat een rolstoel zoals die van mij 3.700 Euro kost. Het is niet meer dan een paar gebogen buizen en vier wielen en na een jaar zijn de banden plat.

Ik ben eens naar de eerste hulp moeten gaan in Indianapolis en was 640 dollar kwijt voor een voorschrift voor antibiotica.

Dit zijn de echte vernederingen die ik moet aankijken vanwege mijn handicap.
Het is triestig dat sommige bedrijven profiteren van die enkele ongelukkige per

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter