Ondanks het n�t niet bereiken van een accoord met Jordan heeft het Jos Verstappen kamp de hoop op alsnog een zitje in de F1 dit seizoen niet opgegeven.

“Er kan nog van alles gebeuren; het seizoen is nog niet eens begonnen.”

Gedurende een seizoen gebeurt er altijd wel wat; laten we niet hopen op zware ongelukken, maar het kan gebeuren dat een rijder zijn financiele verplichtingen t�ch niet na kan komen, ruzie, ziekte en noem maar op. Verstappen meent dan goed klaar te zijn, met zijn ervaring, talent �n sponsors.

In het Algemeen Dagblad in Nederland heeft Michel Perridon van Trust echter bekend gemaakt dat nu Jos niet in de F1 uitkomt, dat Trust Jos niet meer sponsort en dat men nu op zoek is naar andere interessante sponsorobjecten. Christian Albers ligt daarbij voor de hand.

Dat zal nog een extra klap betekenen voor Jos en de zijnen.

Gisteren was Jos op het kartcircuit van Genk wat stoom aan het afblazen. Hij reed zelf met een vriend lekker rond in een 125 cc geschakelde kart en tussendoor hield hij zich ook druk bezig met zoon Max. Max rijdt al een tijdje rond in een 60cc minikart en het begint te komen. Ook vrouwlief Sofie en zelfs vader Frans en diens jonge zoon waren aanwezig. In harde tijden heb je je familie en vrienden hard nodig.

Sterkte Jos !

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter