De nieuwe Jordan werd vrijdag voorgesteld in Moskou met het logo van Sobranie op de wagen. Sobranie is een bedrijf dat in handen is van tabaksgigant Benson&Hedges. Het valt nog af te wachten of dat logo na 1 augustus nog op de wagen te zien zal zijn. Dan gaat namelijk de nieuwe tabakswetgeving van de Europese Unie van kracht.

Ook het logo van Moskou 2012 stond op de wagen. De stad is namelijk kandidaat om dan de Olympische Spelen te organiseren. Die strijd gaat tussen Londen, New York, Moskou en Madrid. Eens de beslissing over wie het mag organiseren is gevallen kan die reclame ook verdwijnen. Dat weten we pas vanaf juli.

Momenteel draait het team vooral van het geld dan Alex Schnaider. De zakenman kocht Jordan en investeerde er naar eigenzeggen ongeveer 75 miljoen Euro in.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter