Winnaar van de USGP, Michael Schumacher, heeft zijn mening gegeven over het moment waarop hij Panis inhaalde.

Terwijl er gele vlaggen werden gezwaaid ging Schumacher Panis voorbij. Althans, zo leek het. Beide commentators van La Deux lieten ons al weten dat Michael zijn inhaalactie had ingezet voordat de vlaggen werden getoond.

“Ik ben met mijn inhaalactie begonnen voordat de gele vlaggen werden gezwaaid.”

“Er was ook geen enkel risico meer in de zone waar de wagen van Barrichello van het circuit was gegaan.”

vertelde de Duitser.

Er werd de vijfvoudig wereldkampioen ook gevraagd waarom hij een afdruk van een band aan de zijkant van zijn wagen had:

“Ik had een klein incidentje met Coulthard, ik was hem zo goed als voorbij toen hij gewoon de deur dicht smeet waardoor we elkaar geraakt hebben. Het was erg krap, ik had gemakkelijk de neus kunnen verliezen op dat moment. Ik weet niet wat hij op dat moment bezig was.”

“Normaal, als je zo ver aan de binnenkant zit, laat je een beetje plaats voor de andere piloot zodat deze niet van de baan hoeft te gaan. Hij duwde me helemaal naar binnen, ik had geen andere keuze dan de kerbstone te raken.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter