Met de feestdagen in aantocht is het een beetje kalmer op het gebied van F1 nieuws, dus is dit de ideale periode om geruchten te zoeken.
Soms durven geruchten wel eens waarheid worden.

Het volgende gerucht doet nu de ronde, de oliegigant Repsol zou een terugkeer in de F1 overwegen. Volgens de geruchten zou Repsol in september aangeklopt hebben bij Ferrari en zij zouden geprobeerd hebben om de deal van Shell af te snoepen, zonder resultaat.

Repsol steunt ook Pedro de la Rosa en de oliegigant zou ook getracht hebben om McLaren te overtuigen om de Spanjaard een racezitje te geven, Repsol had hier 10 miljoen dollar voor over, maar McLaren blijft bij hun reeds gekende piloten.

De Engelse media zegt nu dat er bijna een deal zou zijn tussen Red Bull en het Spaanse oliebedrijf en zou er sprake zijn van een tweejarige deal.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter