Lang zag het er naar uit dat David Coulthard volgend jaar de Formule 1 vanuit zijn luie stoel mocht gaan bekijken. Het nieuwe Red Bull team voorkwam dat echter door hem gisteren als eerste coureur vast te leggen. Toch is het een behoorlijke stap terug voor de Schot. Waar hij jarenlang voor een team reed dat races en zelfs het kampioenschap kon winnen, daar gaat hij nu voor een ‘nieuw’ en minder succesvol team rijden.

Ondanks dit stapje terug lijkt hij nog altijd zeer gemotiveerd:

“Ik ben nog altijd zeer gemotiveerd en heb nog veel plezier in het racen. Ondanks de teleurstellingen van de afgelopen seizoenen wil ik nog altijd in de Formule 1 blijven.”

 

“Veel mensen vroegen me hoe ik toch de motivatie kon opbrengen om een wagen te besturen welke niet afkomstig was van de top teams. Het mag duidelijk zijn dat alleen het besturen van zo’n wagen al een geweldig gevoel geeft, het maakt niet uit waar je dan finisht. Dat is waar je motivatie uit kunt halen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter