Cyril Abiteboul, teambaas van Renault, wil de pers graag doen geloven dat Renault op de goede weg is.

Volgens Abiteboul hebben de Fransen zelden zo’n grote stap met hun auto gemaakt als deze winter. Nieuw Renault-teamlid Daniel Ricciardo deelt de enthousiasme over de vooruitgang.

Hij zou namelijk de cijfers hebben gezien die het verhaal van Cyril bevestigen.

Motorsport ondervroeg Daniel over het optimisme wat heerst bij zijn teambaas: Renault heeft echt resultaten geboekt in de winterperiode. Ze doen geen uitspraken om mensen een plezier te doen.

Toch hield de Aussie een slag om de arm. Maar raceauto zijn raceauto, dus we kunnen nog verrast worden We zullen niet zeggen dat we even gaan winnen, maar er zijn positieve stappen gezet.

Nico Hulkenberg is ook blij met de progressie van het team.

Maar ook de Duitser weet dat hij het de grote drie teams niet moeilijk gaat maken dit jaar, of de ‘goede winter‘ voldoende is, moet daarom nog maar blijken.

Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!