Jerome D’Ambrosio is samen met zijn manager Yves Decorte druk op zoek naar sponsoren om voor volgend jaar voldoende budget te hebben om bij Virgin F1 in te stappen. Virgin F1 ontkende vorig weekend in Monza nog dat het van coureurs wilde wisselen, de geruchten blijven echter aanhouden.

D’Ambrosio is nu al reserve-coureur bij het team en kan volgens zijn manager Decorte volgend jaar voor 5 miljoen Dollar instappen
Jerome rijdt in de Formule 1 volgend jaar, mits ik het budget bij elkaar krijg. Mocht het budget spoedig rond komen dan kan hij dit jaar zelfs al de vrije trainingen rijden voor Virgin. We hebben nu ongeveer twee derde van het budget bij elkaar. We hebben nog veel besprekingen met potentiële sponsoren gepland, ik schat onze kansen op 80%.

Virgin zou met Timo Glock inmiddels rond zijn voor volgend seizoen, over Lucas di Grassi zou het team minder tevreden zijn. Di Grassi die dit jaar debuteerde in de Formule 1 zou dan ook afscheid moeten nemen van Virgin mocht D’Ambrosio de benodigde Dollars op tafel kunnen leggen.

By peter