De kijkcijfers van de Formule 1 zijn weer gedaald, ondanks het feit dat we een paar nieuwe circuits te zien kregen.
De reden hiervoor is niet bekend, maar iedereen zal wel een reden kunnen opnoemen waardoor de kijkcijfers naar beneden gaan.

Eurodata gaf volgende cijfers vrij:

Ondanks het feit dat Ferrari weer heer en meester was in het 2004 seizoen zijn de kijkcijfers in Duitsland en Itali� gedaald.
In Finland ging het een tijdje goed, dankzij de aanwezigheid van Kimi Ra�kk�nen in de F1, maar MTV3 zag ook hun kijkcijfer dalen.

Azi� behaalde dan weer een gemixt resultaat, in Japan blijft de Sato hype aanhouden, zeker na de goede prestaties van het BAR team, de kijkcijfers gingen omhoog tot 5.2%.

De kijkcijfers in China zijn gelijk als deze in Europa, ongeveer 1 op 100 inwoners keken naar de Chinese GP, toch is dit nog goed voor zo een 7.9 miljoen kijkende Chinezen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter