David Coulthard stopt net zoals Michael Schumacher definitief met racen. De 41-jarige Schot rijdt komend weekend zijn laatste DTM race op het circuit van Hockenheim.

Coulthard was na zijn F1 carrière drie seizoen actief in het Duitse toerwagenkampioenschap, maar houdt het nu voor gezien. Na dit weekend stop ik met het racen in de DTM, vertelt de Schot. Ik wil meer aandacht gaan besteden aan mijn werkzaamheden naast de baan en ik wil natuurlijk ook meer tijd doorbrengen met mijn gezin.

DC die van 1994 tot 2008 in de Formule 1 racete blijft wel actief bij Mercedes. Ik blijf deel uit maken van de Mercedes-familie. Ik ga aan de slag als ambassadeur van AMG , aldus Coutlhard. Tot slot wil David Coulthard nog wat mensen bedanken.

Ik wil Norbert Haug en Mercedes Motorsport bedanken voor de kansen die zij mij hebben gegeven. Ik ben HWA en Mücke dankbaar voor hun hulp bij mijn overstap van de éénzitters naar de toerwagens. Natuulijk wil ik ook de fans bedanken die deze sport mogelijk maken! Ik heb de afgelopen drie jaar genoten in de DTM en ik wens de DTM veel succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.