CoulthardDavid Coulthard heeft toegeven dat hij Felipe Massa even heeft vastgehad nadat ze tijdens de GP van San Marino met elkaar in aanraking kwamen. Volgens de Schot had Massa geen enkel respect voor hem tijdens en na de race. Daarom ging Coulthard voor de wagen van de Braziliaan staan toen deze de paddock wou verlaten.

“Ik was woedend en knalrood. Ik leunde voorover en greep hem bij zijn nek. Ik heb respect voor andere rijders en ik verwacht dat zij mij ook respecteren. Toen ik opkeek zag ik dat zijn ouders achterin zaten en toen is alles wat afgekoeld.”

“Ik wou hem niet in verlegenheid brengen. Maar hij bleef maar doordraven over hoe ik hem onsportief had behandeld. Massa beschuldigde me ervan dat ik zijn wagen tegen 320 km/u van de baan reed, en ik heb dat nooit gedaan. Maar ik ben geen F1 rijder die voor iedereen opzij gaat.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter