De problemen van Mercedes hebben voor vertraging gezorgd in de onderhandelingen met Lewis Hamilton, aldus teambaas Toto Wolff.

Wolff blijft wel van mening dat het slechts een kwestie van tijd is, voordat de Britse wereldkampioen zich opnieuw verbind met Mercedes.

De Oostenrijker zou al wekenlang niet hebben gesproken met Hamilton over zijn contract omdat Mercedes zich volop concentreert op het weer winnen van races. Pas in Bakoe won Hamilton op gelukkige wijze de race, nadat zijn snellere teamgenoot Bottas lek reed op de brokstukken van de Red Bulls.

Aan de andere kant zit Mercedes met een luxeprobleem.

Immers doet Ocon het erg goed en ook George Russel beschikt over de nodige talent. Maar voor het seizoen van 2019 denkt Wolff dat Mercedes vasthoudt aan haar huidige twee rijders.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!