Het contract van Robin Frijns met Caterham is vandaag afgelopen. Caterham kampt nog altijd met financiele problemen en is op zoek naar een nieuwe eigenaar. De manager van Frijns, Timo Gans, bevestigde vandaag dat Caterham de optie om het contract te verlengen niet heeft uitgeoefend.

Het aflopen van het contract komt niet als een verrassing, Frijns kwam de laatste maanden al niet meer in de plannen van Caterham voor. Op het circuit van Silverstone zat Frijns voor het laatst in de Caterham-bolide.
Ik wil het team graag bedanken, ik hoop voor het team dat in 2015 en daarna ook een toekomst is., aldus Frijns. Ik wil Cyril Abiteboul graag in het bijzonder bedanken, dankzij hem kreeg ik de kans bij het team.

Manager Timo Gans:
Het contract is vandaag afgelopen, het team heeft het contract niet verlengd. We kunnen niet ontkennen dat de samenwerking uiteindelijk teleurstellend afloopt. De focus ligt nu op volgend jaar. We willen dan beter voor de dag komen. Een beslissing hierover is nog niet gemaakt.

Eerder deze week liet Gans weten dat Frijns interesse heeft in DTM. Onlangs testte Frijns nog voor BMW.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter