De comeback van Schumi wordt in de Formule 1 positief onthaald. Nico Rosberg, volgend jaar teamgenoot bij Mercedes GP van de 40- jarige Duitser, vindt het fantastisch. Lewis Hamilton zegt dat de recordkampioen een legende is. Enkele reacties uit de Formule 1- wereld:

We beginnen met Nico Rosberg: Ik vind het fantastisch dat Michael zijn comeback maakt in de Formule 1. Het is een hele eer om samen met een van de grootste rijders aller tijden aan de start te mogen staan. Ik ben er zeker van dat we een sterke voorhoede kunnen gaan vormen, aangezien hij niets van zijn snelheid zal hebben verloren. Dit is ook geweldig nieuws voor de sport en de fans.

Ross Brawn, teambaas van Mercedes wordt in 2010 herenigd met de zevenvoudig wereldkampioen na hun succesvolle Ferrari-periode: .Michaël weet zelf het beste waartoe hij in staat is. Zelf voel ik me op mijn gemak en ik ben ervan overtuigd dat hij weer kan winnen.. Ik heb alle vertrouwen in Michaël. Michael en Nico (Rosberg, red) zijn een goede mix van ervaring en talent, snelheid en jeugd. We hebben alle ingrediënten voor een succesrijk jaar.

Lewis Hamilton: Het is fantastisch om Michael Schumacher er weer bij te hebben. Hij is een legende. Ik ben blij voor hem dat hij de kans heeft gekregen om opnieuw de mooiste job van de wereld uit te oefenen. Ik volgde hem altijd toen ik nog in de lagere klassen reed en ik hoopte dat ik nog tegen hem zou racen in de Formule 1. Ik kijk erg uit naar Schumacher’s terugkeer.

Sebastian Vettel: Ik ben blij voor Michaël. Ik hoop dat hij, ondanks zijn leeftijd, nog de conditie heeft om Formule 1 te rijden. Het is zijn beslissing. Niemand had verwacht dat hij nog zou terugkeren. Hopelijk is hij in vorm en heeft hij geen problemen meer met zijn nek.