Gisteren stapte Fernando Alsonso sinds april 2019 weer in een Formule 1 auto.

De Spaanse kampioen van 2005 en 2006 keert terug in de sport bij het team waar hij zijn wereldtitels behaalde. Alonso kreeg direct de auto van het huidige seizoen mee.

De Fransen gebruiken hun filmdagen voor de hernieuwde kennismaking met Fernando, wat betekent dat Renault Alonso maximaal honderd kilometer kon laten rijden op speciale demonstratiebanden van Pirelli.

Natuurlijk werd de veteraan gevraagd naar zijn mening: Eigenlijk voelde alles gewoon goed. Ik was niet in staat het onderste uit de kan te halen, vooral omdat hij zelf nog niet helemaal op mijn oude niveau ben, maar ik ben tevreden met de dag

De RS20 het de laatste Grands Prix erg goed, dus er is potentie om dit verder uit te bouwen., aldus Fernando Alonso die refereerde naar het lang verwachte podium van het Franse team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!