F1 2020 van Codemasters zal gewoon de oorspronkelijke racekalender bevatten. Dus 22 races.

Vanwege de Corona-pandemie werden de eerste acht Grands Prix afgelast of uitgesteld, maar de game-ontwikkelaar zal er geen implementatie toepassen in de nieuwste versie.

Dat betekent wel dat Zandvoort opgenomen is in het spel, evenals het nieuwe stratencircuit van Hanoi.

Verscheidene virtuele racers hadden gehoopt op een soort Covid-19 patch, maar Codemasters zegt dat zoiets te veel tijd zou kosten.

Dus zal F1 2020 ook op termijn de circuits van Mugello in Italië en Portimao in Portugal ontberen. Deze twee omlopen maken veel kans om dit jaar te worden toegevoegd, om het aantal races te vergroten.

Er zou bijvoorbeeld veel tijd gaan zitten in het programmeren van de AI (kunstmatige intelligentie), zodat de computerauto’s netjes over de baan rijden. Of de camera-standpunten voor de replay’s.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!