Al sinds 2000 is Jenson Button actief in de Formule 1, zijn carri�re begon bij het BMW-Williams team, het jaar nadien mocht hij zijn geluk beproeven bij het Benetton Renault team, hij bleef twee jaar bij dit team en verleden jaar mocht hij aan de slag bij het BAR-Honda team.
Buiten het BMW-Williams team heeft button niet echt voldaan aan de hype die rond hem werd gecre�erd in Groot-Brittanni� vanwege zijn mooi debuut.

De 23 jarige Brit is er van overtuigd dat ze volgend jaar serieuze tegenstanders zullen zijn van Ferrari, Williams, McLaren en Renault.
Button gaat zelfs nog een stapje verder door te zeggen dat ze in 2005 zullen meestrijden voor het kampioenschap.

Jenson Button:

“Als alles volgens plan verloopt dan zullen we in 2004 meestrijden voor het podium met misschien een mogelijke overwinning, er is dan ook geen enkele reden waarom we in 2005 niet zouden kunnen meestrijden voor het kampioenschap.

Over de jaren heen hebben we een goede vooruitgang gemaakt en dus heb ik het volste vertrouwen dat we op dit elan kunnen verdergaan.
We willen constanter op het podium verschijnen en een overwinning zou een goede zaak zijn voor ons allemaal en het zou ook onze vooruitgang beter doen uitkomen.”

We zullen eerst moeten overtuigd geraken van de BAR-Honda, het was bij BAR-Honda niet meteen het sterkste punt om een volledige raceafstand af te leggen, hopelijk vergaat het BAR-Honda in 2004 een beetje beter

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter